Home > Muzieklessen > Bandcoaching

Waarom bandcoaching?

Iedereen heeft wel een bepaalde passie voor muziek en er is niets leuker om deze passie met elkaar te delen en op die manier samen de onbekende wereld van het muziek maken te ontdekken. Dit is erg belangrijk voor je muzikale ontwikkeling. Onze ervaring leert dat na een bepaalde tijd bandcoaching gehad te hebben, cursisten kunnen transformeren van ‘iemand die een instrument speelt’ naar ‘een zelfstandig muzikant’.

Het in een band spelen omvat een groot deel van het muziek maken én kan het een rol spelen binnen je persoonlijke ontwikkeling. Dit is voor ons de reden geweest om het bandcoaching-project op te zetten. Tijdens de bandcoaching leer je onder andere effectief te repeteren als groep, rekening te houden met elkaar en elkaars instrument, een setlist te maken en nog veel meer.

Aan het einde van het bandcoaching-project proberen wij een optreden buiten Muziekcentrum Tirion te regelen. De band gaat dan de ‘wijde wereld’ in en kan op die manier laten zien wat ze geleerd hebben.

Dat bandcoaching succesvol kan zijn heeft de band ‘Measures” al laten zien. Zij hebben o.a. afgelopen jaar de Muzikantenprijs van Ermelo gewonnen en inmiddels al optredens gegeven op diverse festivals en evenementen.

Wil jij ook graag bandcoaching of wil je als bestaande band bandcoaching? Meld je dan nu aan! Dit kan via mail: info@muziekcentrumtirion.nl of via coach Micha of Jesse. 

Agenda

Er zijn momenteel geen agenda-items beschikbaar

Logo Haagen Internet