Gitaarles

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en stemmen de lessen af op jouw eigen wensen en doelen. Of je nu klassieke gitaarstukken wilt leren spelen, popliedjes wilt kunnen begeleiden of jezelf wilt ontwikkelen als singer-songwriter, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze gitaarlessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste coaches die je kunnen begeleiden in jouw muzikale ontwikkeling. Met onze lessen kun je jouw talenten ontdekken en verbeteren op een leuke en uitdagende manier.

Wil je graag een proefles volgen of meer informatie ontvangen over onze gitaarlessen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om jou te helpen bij het bereiken van jouw muzikale doelen. Start vandaag nog met gitaarles bij Muziekcentrum Tirion en laat je inspireren door de magische klanken van de gitaar.

Zangles

(volwassenen en jong volwassen)

Onze professionele zangcoaches helpen jou met het ontwikkelen van je stem, het verbeteren van je techniek en het ontdekken van jouw unieke sound. We bieden zanglessen aan voor beginners tot gevorderden, dus of je nou nog nooit hebt gezongen of al ervaring hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Tijdens de zanglessen werken we aan verschillende aspecten van zang, zoals ademhaling, houding, stemgebruik en interpretatie van teksten. We werken aan verschillende repertoirestukken en helpen je bij het vinden van de juiste toonhoogte en expressie. Daarnaast besteden we ook aandacht aan podiumpresentatie en performance skills, zodat jij vol zelfvertrouwen op het podium kunt staan.

Dus ben jij op zoek naar zanglessen waarbij persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en plezier centraal staan? Meld je dan nu aan bij Muziekcentrum Tirion en ontdek de mogelijkheden van jouw stem!

Basgitaarles

Of je nu net begint met basgitaar spelen of al wat ervaring hebt, bij Muziekcentrum Tirion ben je aan het juiste adres voor inspirerende en leerzame basgitaarlessen.

Tijdens de lessen leer je niet alleen de techniek en vaardigheden die nodig zijn om een goede basgitarist te worden, maar besteden we ook aandacht aan het spelen van verschillende muziekstijlen, zoals rock, pop, jazz, funk en blues. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng en het leren spelen van je favoriete nummers.

Onze lessen zijn inspirerend, uitdagend en vooral ook leuk! Ben je benieuwd naar onze basgitaarlessen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je in te schrijven voor een proefles. Wij helpen je graag verder op weg naar het worden van een geweldige basgitarist!

Piano-/ keyboardles

Tijdens de pianolessen zullen we samen werken aan het verbeteren van je techniek, timing en expressie. Door een combinatie van speelse oefeningen, uitdagende stukken en leuke liedjes zorgen we ervoor dat je gemotiveerd blijft en steeds beter wordt in het spelen van de piano.

We streven ernaar om je plezier te laten ervaren tijdens het musiceren, zodat je echt kunt genieten van het maken van muziek. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor een proefles en ontdek de magie van de piano!

Drumles

De drummer leads the way, want als drummer van een band bepaal jij het ritme en de groove. En wie wil er nou niet helemaal los gaan achter een drumstel?

Tijdens de drumlessen werken we aan techniek, timing, dynamiek, ritmegevoel en creativiteit. Ook besteden we aandacht aan verschillende speelstijlen en ritmes, zodat je een brede basis hebt als drummer.

Onze drumcoaches zijn ervaren en gedreven professionals die jou graag helpen om je drumskills naar een hoger niveau te tillen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, of je nou pop, rock, jazz, funk of metal wilt spelen, bij Muziekcentrum Tirion ben je aan het juiste adres voor inspirerende en leerzame drumlessen. Dus twijfel niet langer en kom langs voor een proefles drummen bij Muziekcentrum Tirion. Laat jezelf horen en voel de energie van het drummen! Let’s rock!

Music lessons teach us not only how to play notes,
but also how to understand the rhythm of life.

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan.